Syahmi Amin

Syahmi Amin

Tips

Beli Kapal Layar Pertama – 8 Tips Mulakannya

Membeli kapal layar pertama bukanlah suatu perkara yang mudah. Salah langkah boleh merana buat selama-lamanya. Tanpa pengalaman dan pengetahuan yang betul boleh merugikan anda. Dalam minda anda perlu ada pelan tindakan untuk mendapatkan khidmat nasihat dari pemilik atau ejen kapal layar yang berpengalaman. Ini ada 8 tips untuk beli kapal layar yang pertama untuk anda

6 sebab mengapa anda perlukan ejen kapal layar
Tips

Ejen Kapal Layar – 6 Sebab Anda Perlukannya

Dengan adanya portal di internet, kapal layar mendapat lebih banyak pendedahan kepada prospek yang sedang mencarinya. Bukan sekadar melihat, malah kapal layar boleh ditempah dari ejen kapal layar serta-merta. Walau bagaimana pun, keputusan yang silap bakal memberi kesan buruk kepada wang dan emosi anda.   Oleh itu anda perlukan nasihat dari ejen atau broker kapal.

5 Strategi PROVEN Bisnes Affiliate
Tips

5 Strategi PROVEN Bisnes Affiliate

Dalam artikel ni, Saya nak kongsikan 5 Strategi PROVEN Bisnes Affiliate. “Susah la buat bisnes affiliate ni… Aku dah buat macam-macam… Promote dekat fb, ‘spam’ dekat group-group whatsapp, siap pm semua friend fb sorang-sorang lagi… Tapi sales takde. Kalau ada pun, lekat satu dua je. Tak padan dengan letih..” Haa… Pernah dengar keluhan macam ni?

WooXpress
Review

Review WooXpress

Ini adalah Review WooXpress daripada saya, Syahmi Amin. Apa itu WooXpress? Dipetik dari website mereka sendiri… WooXpress adalah kursus lengkap dan ‘step-by-step’ yang dibina untuk mendedahkan bukan satu tetapi dua teknik menjana pendapatan secara online – dropshipping dan affiliate marketing. Ia juga dipadankan bagi membantu usahawan online yang mempunyai produk sendiri untuk membina empayar online