WooXpress

Review WooXpress

Ini adalah Review WooXpress daripada saya, Syahmi Amin.

WooXpress

Apa itu WooXpress?

Dipetik dari website mereka sendiri…

WooXpress adalah kursus lengkap dan ‘step-by-step’ yang dibina untuk mendedahkan bukan satu tetapi dua teknik menjana pendapatan secara online – dropshipping dan affiliate marketing.

Ia juga dipadankan bagi membantu usahawan online yang mempunyai produk sendiri untuk membina empayar online secara international.Ia dipadankan sesuai untuk level newbie, intermediate dan advance..

Pastinya ini adalah video training yang 100% praktikal dan mudah difahami. WooXpress bakal membantu ramai usahawan Malaysia yang berhasrat untuk menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dalam matawang USD.

– WooXpress.com

Tempah WooXpress Sekarang

Siapa buat Panduan ni? Bagus sangat ke dia?

Ya, sangat bagus. Seorang ‘otai’ jvzoo, seorang lagi ‘otai’ e-commerce. Otai jvzoo tak lain tak bukan ialah Tuan Rashvin Singh. Beliau Merupakan seorang usahawan online sepenuh masa.
Bermula dari tahun 2005 sudah mempunyai bisnes online
dalam dan juga luar negara.

Yang kedua ialah Tuan Nazrin Amin. Beliau merupakan seorang Graduan Dalam Bidang Teknologi Maklumat (Degree in Computer Science), full-time explorer dan Internet Marketer dan juga suka explore teknik-teknik terbaru pemasaran.

Baca juga Otai Ni Kongsikan 5 Langkah Jana Pendapatan USD dengan WooCommerce dan AliExpress 

 Kenapa WooCommerce?

WooCommerce merupakan plugin WordPress yang percuma. Jadi anda tak perlu bayar lebih untuk bina website e-commerce anda. Anda hanya perlu beli domain dan hosting setahun sekali je… Tu pun saya sediakan domain dan hosting sebagai bonus.

Pakej

Panduan ni dipakejkan kepada 2 jenis membership, Pakej Basic dan Pakej Pro.

Pakej basic mengandungi 2 modul utama:

  1. WordPress Mastery
  2. WooCommerce Mastery

Pakej Pro pula mengandungi 5 modul:

  1. WordPress Mastery
  2. WooCommerce Mastery
  3. AliExpress Affiliate
  4. E-commerce Android Apps
  5. Facebook E-commerce

Harga

Harga panduan ni sedikit mahal untuk newbie yang tiada bajet yang tinggi. Sebenarnya, tak mahal pun kalau nak dibandingkan dengan apa yang anda bakal dapat. Walaupun begitu, saya sediakan bonus supaya pembelian anda lebih berbaloi.

Harga panduan WooXpress Basic = RM347

Harga panduan WooXpress Pro = RM397

Beza harga basic & pro hanya RM50. Jadi saya cadangkan supaya anda dapatkan Pakej Pro.

Kelebihan

  1. Step-by-step Training – Anda newbie? tak perlu risau… Panduan ni ajar daripada A-Z
  2. Belajar Jana Income USD – Disebabkan Ringgit Malaysia Jatuh, Bisnes USD lebih menguntungkan berbanding wang tempatan.
  3. Sesuai untuk Jangka Masa yang Panjang – Anda boleh Bina Empayar Bisnes yang Stabil dan berterusan.

Kekurangan

  1. Sedikit Mahal Berbanding Panduan yang biasa di Pasaran – Sebenarnya, tak mahal pun kalau nak dibandingkan dengan apa yang anda bakal dapat. Walaupun begitu, saya sediakan bonus supaya pembelian anda lebih berbaloi.
  2. Perlu Beli Domain & hosting Sendiri – Untuk bina laman web ecommerce, anda perlu beli domain & hosting sendiri. Pihak WooXpress tak sediakan domain dan hosting. Jadi, saya sediakan hosting dan domain sebagai bonus khas untuk anda.
  3. Perlukan Komitmen untuk tangok video – Eh, yang ni kekurangan juga ke? Tak la… memang kalau anda beli mana-mana panduan atau tutorial, anda perlu tonton video sampai habis.

Kesimpulan

Panduan ni bukan untuk semua orang TETAPI panduan WooXpress merupakan panduan yang terbaik usahawan yang betul-betul berminat untuk jana pendapatan USD dengan kombinasi platform Woocommerce dan AliExpress tak kira secara dropship mahupun affiliate.

Sebab apa?

Sebab panduan ni perlukan KOMITMEN yang tinggi untuk tonton sampai habis dan follow step-by-step sehingga anda berjaya jana pandapatan yang stabil setiap bulan.

Bonus WooXpress yang paling GEMPAK untuk Anda!

Nak dapatkan panduan WooXpress ni?

Jika anda beli dari link affiliate saya, saya bagi beberapa bonus tambahan untuk bantu anda praktikkan apa yang anda belajar.

Klik perkataan merah di bawah untuk lihat bonus-bonus daripada saya.

Tempah WooXpress Sekarang

Anda ada soalan? Sila tinngalkan di ruangan komen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *